dissabte, 30 d’abril del 2011

PRESENTACIÓ DE LLIBRES I RECITAL POÈTIC A L’ALDEA








Un agraïment al senyor Simó Falcó, regidor de cultura i la resta d’autoritats de l’Ajuntament de l’Aldea. És una gran satisfacció, per a mi personalment, la primera vegada que us visito com a responsable, i per a tots els Poetes que ens acompanyen, que ho han fet els anteriors anys, i esperem fer-ho per molts anys.

Us portem dues novetats, l’Antologia de “Poetes d l’Ebre” i el meu llibre de relats titulat “La sirena de l’Ebre”. El Grup “Poetes de l’Ebre” continua i continuarà fent camí, per les terres de l’Ebre i de més enllà .

Després de felicitar novament a l’anterior junta, encapçalada per Miquel Accenci, que dispensa la seva absència avui, per compromisos familiars, he accedit continuar, amb nova junta, aquesta responsabilitat i a la vegada aquest plaer i aquesta passió i l’amor que sento per les paraules, per la poesia, el poder compartir aquests sentiment amb persones que senten el mateix.

Per als que em coneixen, que són una majoria, però no tots, sóc Glòria Fandos, enamorada de la poesia, i component d’aquest grup des de sempre, forma part del meu cor, i espero que també formin part del vostre, ja que tots els component som igual d’importants, tots fem falta, per a seguir aquests tasca tan bonica i tan onírica com és la poesia. Sense la col•laboració i l’entusiasme de tots vatros, poetes, poetesses, i els apartats de Cultura dels nostres pobles, no es podria fer res. Com digué Machado, “vers a vers, farem camí al caminar”. Intentarem amb l’ajuda de tots seguir endavant, per molts anys.
Aquest any complim els deu anys de la fundació d’aquest Grup, que va sortir principalment d’Amposta, i del meu cor, del qual sempre he format part, és apolític, lliure. Diuen que allò que crea un poeta perdura, també podem dir que res és per a sempre.

Estem vivint un present, una realitat, una eclosió poètica a aquestes terres i més enllà, un tresor fabulós, que ens omplirà els camins i els cors que falta fa a aquesta societat.
Caminar per camins de la poesia i units, no és cap somni, ni cap quimera, només és posar-li passió i il•lusió.
Gaudim del suport de les Terres de l’Ebre en general, tot per les nostres Terres i la nostra gent, les nostres inquietuds i iniciatives que fa que la societat estigui més viva i més humana.

Glòria Fandos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada